top of page
  • Foto van schrijverKelly van Haeren

Even wat anders; weekendje Drenthe

Bijgewerkt op: 19 jul. 2023

Eind Maart hadden Stijn en ik een weekendje Drenthe geboekt.

We hebben overnacht in een super toffe tenthouse in Odoorn (31/03-02/04)


We wilde graag een rustig weekendje weg en die vonden we in dit mega leuke 2 persoons tenthouse! Wat wij heel fijn vonden was de contactloze incheck en het makkelijke contact via whatsapp met de verhuurder als we vragen hadden.

De tenthouse kun je beschrijven als een combi van een tiny house en een safaritent. De sfeer in en om het huisje was heel warm, je kon zien dat er aandacht was besteed aan het interieur en de details zoals de leuke ophang haakjes in de vorm van een varkentje!


Binnen ontbrak het voor ons aan niets. Zowel een kachel, koffiemachine en oven/ magnetron waren aanwezig. Er was netjes gezorgd voor handdoeken en er stond zelfs een bluetooth speaker. We hebben de tv niet gemist!

Ook al was het nog een beetje fris buiten, het gezellige hoekje met de buitenhaard nodigde uit om onder een kleedje te kruipen en te genieten van het uitzicht.


Vanuit het huisje dat veel privacy biedt, loop je zo het bos in voor een mooie wandeling. In de omgeving is er ook genoeg te doen. Zo zijn mijn vriend en ik onder andere een dagje gaan shoppen in Assen.

Al met al hebben we een heel leuk en ontspannen weekend gehad in dit super leuke huisje en we komen zeker terug! Ook overnachten in deze toffe tenthouse? Hieronder de link naar de website! ;)

https://capcabin.nl/




82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Scuba doing

bottom of page