top of page
  • Foto van schrijverKelly van Haeren

Indonesië 2023 - Rondreis Bali

Bijgewerkt op: 19 jul. 2023

Bali - Nusa Lembongan - Lombok - Gili Air

11-09/ 30-09


Welkom op mijn blog, leuk dat je mij wil volgen! In dit blog neem ik je mee op onze rondreis door Indonesië. Ik laat je zien waar Nicky en ik precies heen gaan en hoe onze reis eruit komt te zien. Ik heb er zin in, dus let's go!

We starten onze reis op Bali. Na een lange (gelukkig wel rechtstreekse vlucht) van ongeveer 15 uur komen we aan op het vliegveld van Denpasar. Daar staat voor ons vervoer klaar met eigen chauffeur. Klinkt chique he ;) We overnachten in een strandhotel langs de kust van Bali. Na 2 dagen te zijn bijgekomen en te hebben genoten van de omgeving, reizen we verder naar Manyi Village Ubud met uitzicht op de mooie rijstvelden. Hier verblijven we 4 nachten. In deze dagen gaan we onder andere een dagje wildwater raften door de jungle en hebben we een fiets excursie door Ubud.

Ubud is het culturele hart van Bali en de fijnste plek om te verblijven wanneer je helemaal tot rust wil komen. In het centrum van Ubud kan je een boel fijne restaurants en schattige winkeltjes vinden en de omgeving buiten het centrum is ontzettend groen.

Na een paar dagen in Ubud ligt er voor ons een boot te wachten die ons naar 'blote voeten eiland' brengt.

De komende 3 dagen brengen we door op Nusa Lembongan! Op dit mooie eiland overnachten we in een bungalow van Puri Rinjani Bungalows. Hier hebben we een eiland en mangrove tour geboekt en gaan we snorkelen bij Manta Point, Crystal Bay & Mangrove Point.


Het ziet eruit als een mega druk programma, maar we hebben tussendoor ook zeker tijd om te relaxen!

Vanaf Nusa Lembongan reizen we door naar het volgende geweldige eiland...Lombok! We beginnen bij Kuta's Surfparadijs waar we een super toffe surf les hebben geboekt en een wandel excursie met gids!

Onze reis eindigt in Sanur waar we de laatste dagen doorbrengen. Maar voordat we daar heen gaan, mogen we eerst nog een paar dagen relaxen op de witte stranden van de Gili's. We verblijven op Gili Air waar we een paar dagen met de voetjes omhoog en een drankje in onze handen aan het strand te vinden zijn ;)

Ik hoop dat jullie een goede indruk hebben gekregen hoe onze reis door Indonesië er uit komt te zien! In onderstaande link kun je de website vinden waar wij onze reis hebben geboekt. We hebben de reis natuurlijk wel aangepast naar onze wensen. :)







See you soon!


83 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Scuba doing

bottom of page